Sininen hetki Ylläksellä – Viikon kuva #8

Talvikuva-Ylläs

Talvi tulee väistämättä ja toivonkin, että pian saadaan paljon lunta ja kunnon pakkanen paukkumaan! Vuodenaikojen vaihtuminen Lapissa antaa kuvaajalle paljon mahdollisuuksia, mutta toisinaan on kuitenkin hyvä jäädä sisälle laiskottelemaan. Itselläni ajankäyttö suuntautuu usein nettiin ja päätinkin tänään listata muutamia suomalaisia sivustoja, joita seuraan aktiivisesti:

Tässä muutamia linkkejä lähinnä Pohjois-Suomesta. Listaa voisi tehdä loputtomiin, joten tämä tulee jatkumaan myöhemmin. Omia suosikkejasi voit jättää kommentteihin!

Viikon kuvasta: Kylmä syksyinen päivä Ylläksellä. Löysin ojasta jäätä ja virtaavaa vettä, josta sai kiinnostavia piirteitä esille pitkällä valotusajalla. Lapin sininen hetki juuri ennen pimeää toi kuvaan mukavasti viileyttää ja tunnelmaa.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

*