Pakkanen, kaamos & Ylläsjärvi – Viikon kuva #14

Pakkanen-Kaamos-Ylläs

Tämän viikon kuva sijoittuu Ylläkselle ja tarkemmin Ylläsjärven jäälle. Lämpötila oli mukavan rapsakka -25 astetta ja tavoitteena taltioida päivän valoisin hetki keskellä Lapin kaamosta.

Ilmatieteenlaitoksen antamasta tylystä ”Aurinko ei nouse eikä laske tänään” ilmoituksesta huolimatta, kuvaajalla on pohjoisessa käyttävissä muutama tunti hienoa, väreiltään nopeastikin muuttuvaa valoa, joka kannattaa hyödyntää. Reilun tunnin rupeamasta tarttui mukaan muutama käyttökelpoinen ruutu sekä kasa uusia ideoita. Vaikka kylmä ilma ei houkuttelisikaan ulos kuvaamaan, on se tähän mennessä kannattanut aina. Suosittelen!

4 thoughts on “Pakkanen, kaamos & Ylläsjärvi – Viikon kuva #14

  1. Yay! I’m glad you loved it as much as I did! I agree, once you start reading this one you can’t put it down. I can’t wait to read more from this aohtur!

  2. I don’t see all the template. I saw something that just had the pictures layed differently. Where are the rest of the templates? Are their various version with colors etc.?Yes – if I use a template, I plan to send the suggested donation to our good friend Doug!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

*