Tykkylumi, Luosto & Lappi – Viikon kuva #20/21

Tykkylumi maisemaa kolmen ruudun voimin. Viime viikon kuvan jäädessä välistä, pieni kiri lienet paikallaan…

Tykkylumi-Luosto-Lappi

Tykkylumi-kuvia-Luosto-Lappi

Tykkylumi-Luosto-Lappi-Auringonlasku

Viimeviikon sääolosuhteet antoivat hyvän mahdollisuuden tykkylumen valokuvaamiseen. Luosto on ollut aina paikka, jossa silmiini ovat pistäneet tykkylumiset puut ja niiden runsaus. Mielessäni olikin ennalta näkymä siitä mitä tuleman pitää. En kuitenkaan osannut ajatella, että meneillään oleva vuodenaika mahdollistaisi lyhyellä aikavälillä täysin erilaisen valaistuksen. Käytännössä kuvauspaikkaa vaihtamalla myös valaistus muuttui ja näin maisema oli aina uudenlainen kameran läpi katsottaessa. Tuloksena hyvä määrä talvista maisemaa sekä hienoa valoa. Suosittelen!

Ainiin ja kyllähän sieltä muutamia panoraamojakin tarttui. Näistä lisää myöhemmin…

8 thoughts on “Tykkylumi, Luosto & Lappi – Viikon kuva #20/21

  1. Four score and seven minutes ago, I read a sweet arcielt. Lol thanks

  2. I ponder if Honda and Toyota’s (in simple fact all Japanese cars) sales will likely be significantly affected by every one of the anti-Japanese demonstrations. Probably several car buyers will acquire a Korean, Chinese, American or European car because they may perhaps anxiety their investment may attract unneeded attention. Guess we will determine in the 12 months from now. Keep up the nice perform!

  3. Hi Dina,sorry for not getting back to you earlier, have been really busy preparing for the upcoming seminar.Here are the looks that I think should look good.I suggest you could either go with this season trendy total-white look, spicing it with bright colors. I think it will look amazing on someone who is so young. Or, go with classy black and white combo to which I suggest adding a red accent. You could wear a mini skirt with it, too. Wouldn’t recommend a pencil skirt thou, that’s to formal and businesslike for the occasion and age.I hope that helped. Have fun at the party!

  4. Your son’s took a good decision by staying on in CBSE. The CBSE board gives a more solid hold on basics which is very vital later on. Oh, my full autobiography will come out only when I am 60, but I am trying to give many snippets from my life, here in my blog anyway.Destination Infinity

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

*