Ruka Spring Break – Viikon kuva #30

Ruka-Spring-Break

Kevät alkaa olla parhaassa vauhdissaan ja tapahtumarumba taittuu loppusuoralle. Ensi viikonloppuna ulkofestari meininkiä tarjoillaan Ruka Spring Break -tapahtuman puolesta. Tapahtuma alkaa perjantaina 23.4. ja poljentoa riittää koko viikonlopun yli. Tapahtuma- kuvauksesta kiinnostuneille oiva paikka treenata keikkakuvausta sekä yltiöpäisen hässäkän taltiointia ympäriinsä!

Viime vuoden Spring Break kuvat omastani sekä Jokirannan Anssin kamerasta katsottavissa oheisessa slideshowssa:

One thought on “Ruka Spring Break – Viikon kuva #30

  1. thx so much wi.odlfwersl… doggies are really the best model… if you spend enough time with them, you will find each of them has a different personality and different little facial expressions! i love dogs!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

*