Alamäkipyöräilyä Lapissa – Viikon kuva #37

Ylläs alamkäki pyöraily - Ylläs bike park

Alamäkipyöräily nostaa päätään nyt myös pohjoisessa. ”Palvelua” tarjoaa tällä hetkellä ainakin Levi ja Ylläs. Myös Ounasvaara Rovaniemellä mahdollistaa alamäkeen ajamisen, joskin keskuksen panostus lajiin on tietääkseni(!) tällä hetkellä mitätön ja reittien ylläpito harrastajien harteilla. Kuinka helppoa toiminta olisikaan aktivoida kaupunkikeskuksessa ja tuottaa näin uusia palveluita kesäkelkkaradan rinnalle? Hissihän pyörii jo, joten pienellä ajatustyöllä tästäkin saataisiin lisää kävijöitä, näkyvyyttä, tuottoa…

Oheinen kuva on viime kesältä Ylläkseltä. Upeat maisemat, mukava kesäilta ja pitkä alamäki – toimiva yhdistelmä, jonka vuoksi voi myös matkustaa ja majoittua.

Lue myös artikkelit aiheesta pyöräily ja valokuvaus:

9 thoughts on “Alamäkipyöräilyä Lapissa – Viikon kuva #37

  1. ore shkrikes kala o doules tha parei to makritero, to kontotero poios tha to parei?o louchs pou einai kai kontos. les . tha tou paei.ore tha arrwsthsete gamoto akoute doule kai…..tha sas vgei karkinos sth mhtra gunaikoules….

  2. Aw, this was a really nice post. Taking a few minutes and actual effort to create a good article… but what can I say… I put things off a whole lot and don’t manage to get anything done.

  3. when i was a kid, i used to wonder if i was inaudible…that i was the only person who could hear the words coming out of my mouth.this is so perfect and timely for me, jen. thank you for articulating it so beautifully….

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

*