Antti Autti A+ – Snowextreme Magazine 2/10

Antti Autti A+ Nidecker

Muutamia viikkoja taaksepäin, pääsin kuvaamaan Antti Autin kanssa kuvituskuvaa Snowextreme lehden Laudat 2010/11 osioon. Jutun kantavana ideana oli kuvata ammattilaskija yhdessä lautansa kanssa ”treffeillä”. Kuvan lisäksi laskija kertoi oman lautansa toiminnasta, grafiikoista sekä siitä minkälaiseen laskutarkoitukseen lauta on parhaimmillaan.

Kuvauspaikaksi kuvauksille järjestyi Rovaniemen Kahvila Kauppayhtiö, josta saimme alakerran käyttöömme kuvausten ajaksi. Homma vietiin ripeästi läpi ja juttua varten otettiin kahdenlaista kuvaa, jotta lehden taitolle jäisi valinnanvaraa. Lehteen valikoitui vihreä/mustasävyinen reilun sivun kokoinen kuva, joka toimi koko jutun avauksena.

Toteutuksena oheinen kuva oli yksinkertainen ja sen valaisu tapahtui yhdellä varjon läpi ammutulla käsisalamalla. Huolehdittavana oli itse tuotteen (laudan) sekä Antin kasvojen esilletulo, jota säädettiin valon suunnalla sekä korkeudella. Suurimman ongelman muodosti pyöreä lampun varjostin, joka otti helposti heijastuksen salamalaitteesta. Valotus täsmättiin lapusta tulevaan valoon, jolloin valaistus ei ole luonnottoman näköinen.

Kaiken kaikkiaan mukava ja tehokas kuvaus sessio mukavassa miljöössä.

Antti Autti A+ Nidecker Kauppayhtiö

Antti Autti A+ Nidecker Kauppayhtiö Snowextreme

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

*