Aikaa ajatuksille – Viikon kuva #70

venejärvi keskiyön aurinko juhannus

Pieni tauko sivuston päivityksessä on ollut paikallaan. Tämä on ollut osittain lomailusta aiheutuvaa, osittain tarkoituksellista sekä osittain laiskuutta. Sivuston ylläpitäminen ei ole vaativaa, saati hankalaa – se vaatii pitkäjänteisyyttä ja sillä täytyy olla tarkoitus. Ilman tarkoitusta motivaatio laskee ja päivitysvälit pitenevät, jolloin aktivoituminen täytyy aloittaa tarkoituksen löytämisellä.

Lappikuva sivusto uudistetaan syksyyn mennessä kokonaisuudessaan ja sen ylläpito muodostuu monikanavaiseksi. Tärkeintä uudistuksessa on sivuston muotoileminen yritystoimintaa tukevaksi. ”Blogi” tulee edelleen olemaan tärkeä osa sivustoa, mutta muutoin päivitettävä sisältö jakaantuu eri kanaviin.

Uudistusta on mahdollista seurata ja vielä ehdit mukaan ”nolla” pisteeseen. Liity mukaan seuraavissa kanavissa:

Lappikuva Facebook
Lappikuva Twitter
Lappikuva Flickr
Lappikuva LinkedIn

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

*