Ruskakuvat otetaan nyt – olet myöhässä!

Lappi ruskakuvat Pallas

Huono ruska, ei mitään kuvattavaa, väritöntä, tylsää, ketä kiinnostaa… ja 100 muuta ajatusta siitä kuinka Lapin ruska meni jälleen ohi. Jos olisin poiminut mustikoita, söisin niitä talvella. En poimi, ei satoa, ei tulosta. Aina voi ostaa, mutta jotenkin se on vaan niin mautonta.

Yrityksesi elää Lapin vetovoimatekijöistä. Myös nuohooja työllistyy Lapissa vierailevista matkailijoista – enempiä perusteluja tuskin tarvitaan. Miksi ihmeessä kuvauttaisin vuodenaikoja ja mitä niillä kuvilla tehdään?

1. Toteuta

Ensin tarvitaan ajatus siitä miksi hommaa tehdään. Mikäli edellä oleva teksti ei edistänyt ajatustyötä, siirry eteenpäin. Mitään ei saa tekemättä ja niinpä tänä syksynä kuvataankin jo ruskakuvia, joita voidaan hyödyntää tulevina kausina. Miltä majoituspalvelusi ympäristö näyttää ruskassa, matkailija tarjoamallasi ruskasafarilla, kalastaja jokimaisemassa, usvaa auringonlaskussa…

2. Kohdista

Asiakkaasi rakastaa ruskaa. Hän haluaa nähdä siitä valokuvia, jakaa niitä ystävilleen, kehystää, kosketella ja muistella. Matkan tärkein osa on matkan suunnittelu (vaikka olenkin tästä eri mieltä). Ihminen on luonteeltaan suunnittelija ja etukäteen luodun mielikuvan lisäksi parasta on siitä kavereille kertominen. Ennen matkaa, matkan aikana ja etenkin matkan jälkeen – kadehtivat ystävät ovat ihania. Ehkä hekin pääsevät mukaan ensi vuonna?

3. Hyödynnä

Joko ajatus juoksee? Mitä jos nämä verkossa liikkuvat valokuvat ovat sinun omaisuuttasi ja viittaavat aina sinun palveluihisi, joita asiakkaat käyttävät ja suosittelevat? Oikein mukavaa.

Muutama viikko aikaa suunnittelulle ja sitten mennään. Ruska mahtavine väreineen täydellä väriloistolla on täällä ja ehkä jo tänä vuonna on se hetki kun et ole myöhässä. Suunnitellaan mukavat kuvaukset, joilla on merkitystä.

Maaruskaa Pallaksella Lapissa

Ruskan värit lehtipuussa

Ruskakuva Saanalta, Enontekiö Kilpisjärvi Lappi

Rovaniemen Ounasjoki ruskasta auringonlaskuun

One thought on “Ruskakuvat otetaan nyt – olet myöhässä!

  1. It also suggests that, as with ill individuals looking round the net for obscure medical treatments that their doctors have never heard of, the net makes it possible for ordinary people to match the abilities of &qxrs;eupeott" such as the police.Also that iof not the police, certainly the judicial system, is crap.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

*