Ilmakuvausta Lapissa – Viikon kuva #80

ilmakuvaus-lappi

Muutaman viimeviikon kiireet ovat jättäneet sivuston päivitykset vähille. Kamera on vienyt kuvaajaa mielenkiintoisiin paikkoihin ja ruutuja on taltioitu reilut 800 metriä maan pinnan yläpuolella sekä 600 metriä sen alapuolella. Lisäksi kilometrejä tienpäällä on kertynyt Kemistä Vuotsoon, Kittilästä Kemijärvelle ja kaikkialle sillä välillä. Kuvauspaikkoja tuntureista tunneleihin ja koulutus simulaattoreista lentokoneeseen.

Välillä täytyy muistaa olla iloinen saadessaan tehdä monimuotoista työtä, jossa pääsee näkemään ja kokemaan uusia kiinnostavia asioita.

3 thoughts on “Ilmakuvausta Lapissa – Viikon kuva #80

  1. I got what you intend, thanks for putting up.Woh I am glad to find this website through google. “I would rather be a coward than brave because people hurt you when you are brave.” by E. M. Forster.

  2. are a great synthesis of the ideas that you have expressed independently over the years.However, I must disagree that Islam will ever proceed with the execution of all homosexuals.Islam converts homosexuality into homosexual pedophilia – which is rampant in all Islamic countries – and which acts as a useful tool to spiritually destroy young boys who are encouraged to channel their rage into jihad.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

*