Lapin Elokuvakomission Location Database esittelee Lappia elokuvatuotannoille valokuvin

Auringonlasku Pyhätunturin isossa kurussa

Loppuvuodesta 2011 uudistettu Lapin Elokuvakomission www.filmlapland.fi sivusto kerää allensa valtavan määrän tietoa Lapista sekä Lapin tarjoamista mahdollisuuksista kuvauspaikkana elokuvatuotannoille. Tuotanto-oppaan sekä paikallisten palveluntuottajien lisäksi sivustolta löytyy mm. Location Database, joka esittelee Lappia sekä Lapin kuvaskohteita valokuvin.

Location Database on koko Lapin kattava kuvapankki, jonka kuvat näyttävät Lappia eri vuodenaikoina useista eri näkökulmista. Kuvat on suunnattu kuvauspaikkoja kartoittaville tuotannoille ja uskaltaisin väittää, että kyseessä on suurin yksittäinen hallinnassa oleva Lappia esittelevä kuvapankki koko maailmassa. Useat yhteisöllisyyspalvelut keräävät toki alleen valtavan määrän kuvaa ja videota, kuitenkin ilman tahoa, joka vastaisi kokonaisuudesta tai antaisi lisätietoa kuvien kohteista.

Lappikuva on toiminut osana kuvauskohteiden kartoitusta sekä valokuvausta. Suosittelen Lapista tai Lappikuvan valokuvista kiinnostuneita varaamaan mukavasti aikaa ja selaamaan hienoa kohde-esittely galleriaa läpi. Aloittaa voi vaikkapa seuraavista:

Rovaniemi-Bird´s-eye View
Käyrästunturi in Spring
Pyhätunturi in Early Winter
Luosto in Early Winter
Warehouse in Rovaniemi

Rovaniemi koivikko

Luosto Sodankyla

Karhunulkki, Karhulampi Rovaniemi

”Lapin Elokuvakomissio tarjoaa palveluitaan ulkomaisille ja kotimaisille tuotantoyhtiöille. Paikallisena asiantuntijana elokuvakomissio toimii linkkinä tuotantopalveluiden, viranomaisten ja yritysten välillä sekä välittää tietoa kuvauspaikoista.”

Lue lisää: Lapin Elokuvakomissio – Filmlapland.fi
Aiheesta tällä sivustolla: Kuvat & kuvauspalvelut Lapista

One thought on “Lapin Elokuvakomission Location Database esittelee Lappia elokuvatuotannoille valokuvin

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

*