Lapin markkinointia – Viikon kuva #89

Maastopyöräily Lapissa

Lapin markkinointiin matkailukohteena on otettu uusi reippaampi lähestymistapa ja tämä näkyy myös kuvien käytössä. Tuore OnlyInLapland.com sivusto tuo mukavasti esiin Lapin vahvuuksia ja sivustolta löytyy myös Lappikuvan tuotantoa.

What to do -sivulla nähtävissä hyvä esimerkki kuvan hyödyntämisestä ajatusten avaajana. Varsinaisesti kyseisellä kuvalla ei ole tekemisissä sisällön kanssa, mutta silti se antaa katsojalle vapauden valita sekä luo jännitteen jostain tuntemattomasta. Kokonaisuudessaan sivuston nuorekas yleisilme sekä värien hyödyntäminen kuvituksen kautta pyyhkii pölyt perinteikkään Lapin harteilta ja luo uutta hohtoa sekä kiinnostavuutta. Mielenkiinnolla uusia tuulia seuraten…

One thought on “Lapin markkinointia – Viikon kuva #89

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

*