Maisema- ja mainoskuvausta Lapin tuntureilla

Ylläs - Lappi

Siitä on hetki kun olen viimeksi kuvannut Lapin tuntureita. Syksy on edennyt nopeasti ja yllättäen ollaankin vuodessa 2013.

Luontokuvaus tai paremminkin maisemakuvaus itsessään ei ole tämän tyyppisenä järin haastavaa, vaan antoisampi puoli on ulkona liikkuminen, sekä omaan tahtiin kulkeminen. Kuvat eivät ole yllätyksellisiä tai sisällä mitään ennen näkemätöntä, mutta kertovat kuitenkin sen hetkisestä tilasta ja tunnelmasta.

Tällaista kuljailevaa kuvaustyyliä voisi kutsua dokumentaariseksi maisemakuvaukseksi, jossa luonto ja vuodenajat otetaan vastaan sellaisenaan kuin ovat. Samalla tapahtuu uusien kuvauspaikkojen kartoitusta sekä ideointia tulevia kuvia varten. Varsinainen maisema-, luonto- tai mainoskuvaus voi hyvinkin syntyä näissä näkymissä tulevana vuonna.

Oikein mainiota vuodenvaihdetta ja ulkoilullista vuotta 2013!

Ylläs - Kellostapuli

Ylläs - Kellostapuli

One thought on “Maisema- ja mainoskuvausta Lapin tuntureilla

  1. mitähän maksaisi kuva Ylläs kellostapuli .
    Tekisimme mangneetin ja ehkä kellon kuvasta.
    Me tarvitaan paljon lappikuvia vuosittain jos niistä
    saisi sit sellaisen määrä alennuksen .

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

*