No nyt on hieno esite! – Only in Lapland

Lappikuva - Only in Lapland
Sain käsiini uuden Only in Lapland – The North of Finland esitteen. Täytyy todeta, että kyseessä erittäin tyylikäs kokonaisuus. Harvoin eteeni on tullut esite, joka tuntuu arvokkaalta ja jota on mukava selata läpi vieläpä useampaan otteeseen. Vihdoinkin markkinointia, jolla voi olla oikeasti vaikutus matkailijaan (ainakin minuun). Ei turhaa tuputtamista, vaan 100 sivua upeita kuvia, jotka kertovat omaa vakuuttavaa tarinaansa.

Kirjoitin miltei vuosi sitten Lapin markkinoinnissa havaitsemastani uudesta reippaammasta lähestymistavasta. Nyt katsottuna hankkeen vetäjät ovat onnistuneet ohjaamaan kelkan hienosti uusille raiteille ja näyttää todellakin siltä, että vuosikausien pään hakkaaminen seinään on lopetettu. Hienoa!

Esitteessä on nähtävissä muutamia Lappikuvan arkistokuvia. Koko palettiin suhteutettuna se ei ole mitään, mutta on kuitenkin hienoa olla mukana. Koko esite on kaikkien selattavissa sähköisenä versiona – katso ja kerro oma mielipiteesi!

Levi, KittiläPerhe-Luosto, SodankyläYlläs, KolariLevi, Kittilä

One thought on “No nyt on hieno esite! – Only in Lapland

  1. Nää on ihania! Pääsispä Lappiin…

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

*