Julkaisuja – ”Mun gearit” Snowextreme 3/2012

Antti Autti & Matti Räty - mun gearit

Snowextreme 3/2012 esitteli tämän kauden laskuvälineitä niihin liittyvien pienten laskija haastattelujen kautta. Tätä varten kuvattiin potretit Antti Autista sekä Matti Rädystä laskuvarustuksessaan. Antille valittiin kuvauspaikaksi Lappi maisema Ounasvaaran kupeesta, kun taas Matin kanssa suunnattiin urbaanimpaan laskuleffoista tuttuun kuvausympäristöön. Tehokkaat kuvaukset, joista kiitokset kokeneille ”malleille”!

Näiden lisäksi Snowextremen valokuva galleriaan oli valikoitunut laskukuva Rukalta. Kyseessä on alkukauden (2011 – 2012) kuvaukset, jossa ajatuksena oli hyödyntää tunturista löytyviä tykkylumipuita. Tätä varten löydettiin sopiva kuvauspaikka, jossa oli mahdollista hypätä puiden yli. Antti Autti ja tyylitelty indy tailbone.

Antti Autti - Ruka tykkylumipuut

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

*