Battery Catapult UpHill Jam, Levi

Levin UpHill Jam järjestetään toistamiseen tänä vuonna. Ajankohta tapahtumalle on loistava – pääsiäislauantai 3.4.2010.

Valokuvaajan näkökulmasta tapahtuma on erinomainen. Ohjelmaa riittää koko päiväksi, aurinkoisen sään todennäköisyys on erittäin suuri, laskijat ja yleisö ovat hyvällä ”juhla” mielellä sekä tilanteet ja asetelmat muuttuvat jatkuvasti. Valon puolesta päivän aikana on mahdollisuus tuottaa monenlaista kuvaa – kirkkaasta päivänvalosta auringonlaskuun.

Ohessa kuvakooste viimevuoden tapahtumasta. Päivä muodostui hyvistä hetkistä ja odotan innolla tämän vuotisen tapahtuman ”tallentamista”. Mikäli olet Levillä ja kiinnostunut valokuvauksesta, suosittelen tapahtumaa ehdottomasti! Nopeaa liikettä ja hyvää tunnelmaa – mitä muuta tarvitaan?

Lisäinfoa tapahtumasta: Battery Catapult UpHill Jam

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

*