Antti Autti, Saariselkä – Viikon kuva #29

Antti-Autti-Saariselkä

Viime viikonloppu vierähti Saariselällä, jossa järjestettiin menestyksekkäästi leppoisa tapahtuma nimeltään Saariselkä Corner Sessions. Paikalle oli kutsuttu joukko nimekkäitä laskijoita: Antti Autti, Miikka Hast, Heppu Pentti, Jaakko Ruha. etc., sekä vastaava joukko suksipuolen edustajia. Hienosti hoidettu kokonaisuus jossa kaikki toimi loistavasti – kiitokset Saariselän suuntaan!

Sunnuntain kuvaus sessiosta tullaan näkemään jatkossa taatusti ruutuja sekä liikkuvaa kuvaa eri medioissa. Keli oli loistava ja Antti ja Miikka pitivät huolen siitä, että kevään isoimmat hypyt ovat Saariselän osalta takataskussa. Kevät kiertue jatkukoon…

www.anttisworld.com
www.saariselka.fi

7 thoughts on “Antti Autti, Saariselkä – Viikon kuva #29

  1. One more reason why it’s beettr to perhaps find a few plugins that can fill in the gaps of functionality of the default commenting system. I love the way my commenting system works with the reply, preview, and other options and it’s all home grown. However, I’m curios as to whether IntenseDebate suffers from the same problem considering their tight integration with WordPress. Have you looked into that?

  2. LisaWow! Amazing! Fascinating stuff! Thank you all so much for working so hard to update those of us who took RPT when it was first released (and was more than a little intimidated by it.) The blog, the forum and the website: I can only begin to grasp the enormity of it all. And you share it for the simple fee of a thank you. THANK YOU!!!!Lisa[]

  3. Bonjour! Chouette concours! ^^Ce que j’aimerais c’est :- des idées de coupes pas trop sophistiquées et qui ne soient pas toutes les mêmes avec des coiffages différents + avec une indication du type de cheveu qui convient pour bien porter une telle coupe- des astuces et des conseils pour les cheveux fins notamment, autre que « se sécher les cheveux la tête en bas ».- des idées coiffures simples et rapides pour tous les jours- des évènements participatifs

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

*