Metsästyskuvia – kuvareportaasi

Metsästys-Pyy-Rovaniemi

Metsästyskuvia ensimmäistä kertaa. Tämän syksyinen linnustus on jo ohitse, mutta palaan aiheeseen metsästyskuvien muodossa. Muiden keskittyessä metsästykseen, seurasin toimintaa kameran linssin läpi ja saaliiksi päätyikin muutamia kuvia niin metsästyksestä kuin syksyisestä Lappi maisemasta.

Metsästyskuvia-Rovaniemi

Ensimmäiset asiat ensiksi! Metsästäminen on kävelyä metsässä, kun taas valokuvaus on keskittymistä kuvaukseen, tilanteen hakemista sekä sen oikea-aikaista pysäyttämistä. Kävely metsässä on helppoa kun katsot eteesi ja mihin astut, kun taas valokuvaaminen ja kävely metsässä on yhdistelmä, joka varmasti onnistuu harjoittelun kautta – ei äkkiseltään.

Metsästys-valokuvaus

Kataja-ensilumi

Kaiken kaikkiaan matka luontoon oli jälleen antoisa. Lapin syksyinen nopeasti vaihtuva sää antoi kaikkensa lumesta aurinkoon ja siltä väliltä. Metsästys on letkeää toimintaa eikä mitään pilata kiireellä, joten myös valokuvaajalla on aikaa ja tilaa toimia omalla alueellaan.

Metsästyskuvia hakiessani huomaan että metsästyskuvat ovat pitkälle harrastajien tuottamia, eikä ammattimaisia metsästykseen liittyviä kuvagallerioita juurikaan ole. Toisaalta tuskinpa metsästyskuvalle niin valtavaa kysyntääkään maastamme löytyy.

Metsästäjä-valokuva

Rovaniemi-Vanttauskoski

Rovaniemi-suo-metsästäjä

Nuotio-nokipannu-kahvi

7 thoughts on “Metsästyskuvia – kuvareportaasi

  1. I much prefer inriomatfve articles like this to that high brow literature.

  2. I seem to be having a hard time subscribing to your Feed. It shows as an 500. Let me know if this is a common error or if its just me. Ive tried Chrome and Internet Explorer. Im using Windows Firewall and im not certain how I can turn it off . Im not that good with PCs. I’ll bookmark your site and see if you have responded. thanks!

  3. “Thurston Highlands, one of the largest proposed mixed-use developments in the state, has emerged as the biggest example of how the DEVELOPMENT crisis has had a corrosive effect on ECONOMY.”Had to correct causality. – Rate this comment: 0  0

  4. We really need to make some ‘wild’ friends. I’ve had plenty of wild times in highschool and college, but not many in the past 2 years we’ve been married. I think I’ll put ‘Night on the town’ on the list of things to do before babies. Great post!

  5. Not on my personal phone but….my husband has a “smart” phone (in MY name) and I have purchased stuff from his phone. My mistake was giving him my Amazon password! LOL

  6. Obrigada pessoal. Estamos muito felizes.Pode parecer com o pai, tá? Vai ser bonito(a) também. :pAgora é fazer tudo certinho e deixar a natureza agir. Dormir muuito agora porque eu sei que depois … ahoiauhaoiah Vamos ver se o sono pesado continuará. rs

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

*