Lehtikuvausta – Slammer parkkilautatesti 2010

Slammer-parkkilauta-testi-2010

Tuoreen Slammer 5/2010 sivuilta löytyy viiden aukeaman rocker lautatesti, jossa on käytetty mukavasti Lappikuvan tuottamaa kuvitusta. Itse lautatesti ja siihen liittyvät kuvakset toteutettiin keväällä 2010 matkailukeskus Levin loistavissa puitteissa. Kuvausten tehtävänjako muodostui muutamien kautta seuraavanlaiseksi: Northlight Picturesin Teemu Lahtinen vastaa action kuvauksesta ja Lappikuva kuvituskuvasta.

Lehtikuvaus-Slammer-lautatesti

Lautatestin tiimi oli kasattu tutuista nimistä: Antti-Juhani ”Naku” Piirainen, Otto Veijola, Joel Lahti, Arto Saraniemi sekä Mika Käyhty. Omalta osaltani päivän kuvaukset aloitettiin rinteiden sulkeuduttua Levi Blackin kupeessa sijaitsevasta pyöräparkista, jossa laskijat haastoivat wallrideä. Saldona kuvauksista Nakun FS Invert, joka jäi irtonaiseksi itse lautatestiin liittyen, mutta tuli kuitenkin julkaistuksi samaisen lehden sivuilla (katso kuva myöhempänä).

Pienen briiffin jälkeen illan kuvauksille parsittiin kasaan juoni, jolla perinteisistä nojailukuvista siirryttiin tekemisen pariin. Tärkeää oli että jokainen laskija tuo esille yhden laudan eri ympäristössä. Kuvauksissa hyödynnettiin mökkiä, jonka tiloista löytyi ideaa moneen. Hauskaa oli ja lopputulos kuvauksista alla.

Joel-Lahti-Levi-Lautatesti
Joel Lahti
Otto-Veijola-Levi-lautatesti
Otto Veijola & Antti-Juhani Piirainen
Arto-Saraniemi-Joel-Lahti-Levi-Lautatesti
Arto Saraniemi & Joel Lahti
Jussi-Vaatainen-Mika-Käyhty-Levi
Jussi Väätäinen & Mika Käyhty
Levi-lautatesti-Mika-Käyhty
Mika Käyhty
Antti-Juhani-Naku-Piirainen-Levi-Lautatesti
Antti-Juhani Piirainen
Antti-Juhani-Naku-Piirainen-fs-invert-levi
Antti-Juhani Piirainen - FS Invert

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

*