Hangup 4/2010 – Ensimmäinen kansikuva

Hangup-Wutom-kansi

Tällä hetkellä tilanne näyttäisi siltä, että valokuvaukset ovat tältä vuodelta pulkassa ja on aika suunnata katsetta tulevaan. Yleisesti tapana on tehdä kuluneesta vuodesta yhteenvetoa ja puhdistaa näin pöytää uudelle.

Tältä vuodelta käteen tuntui jäävän paljon. Tällä en missään nimessä tarkoita rahallisia ansioita, vaan tietotaitoa ja kokemuksia yrittäjyyden sekä erilaisten tuotantojen saralta. Parhaiten asiat oppii edelleen kantapään kautta ja oikotietä onneen ei varmastikaan ole. Tekeminen on paras koulu ja neuvoa pitää uskaltaa kysyä, jotta perille pääsee.

Lappikuva.fi sivuston pyörittäminen on ollut hyvä kanava tehtyjen töiden purkamiseen ja tämän kautta oman tekemisen pohtimiseen. Kasvua on varmasti tullut sisällön suunnittelun ja kirjoittamisen kautta, joka näkyy mukavasti myös kävijätilastoissa ja blogia seuraavien määrässä. Vaikka viimeaikaiset päivitykset ovat liittyneet viikoittaisiin kuviin ympäri Lappia sekä rulla- ja lumilautakuvien julkaisuun, ei tarkoituksena ole ollut antaa vääristynyttä kuvaa tai rajata toimintaa näihin kategorioihin. Kuvaa on tuotettu paljon muillekin osa-alueille ja näistä sekä uusista palveluista seuraa kattavasti asiaa tulevana vuonna.

Tämä vuosi on kuitenkin hyvä päättää itselle mieleiseen asiaan. Joulukuussa julkaistun Hangup 4/2010 kannesta löytyy allekirjoittaneen ottama kuva. Tämä on ensimmäinen kansikuva, johon olen tyytyväinen ja voin myöntää sen myös ottaneeni. Toivon että tuleva vuosi tuo paljon vastaavaa tullessaan ja olen valmis ottamaan uudet haasteet vastaan. Muutoksia on tulossa ja näistä lisää ensivuonna.

Kiittäen ja loistavaa vuotta 2011 toivottaen!

Jani Kärppä
Lappikuva

040 7383213
jani.karppa@lappikuva.fi
www.lappikuva.fi

Katso vuoden 2010 viikon kuvat:

5 thoughts on “Hangup 4/2010 – Ensimmäinen kansikuva

  1. Thnaks for taking the time to post. It’s lifted the level of debate

  2. Wäre schön, wenn mein Beitrag nicht grundlos gelöscht wird. Das vierte Video ist nicht online zu finden und ich würde gerne wissen, wann es das sein wird.

  3. How very right you are Rhona!And that is the ultimate de-fluffication (if thats a word!) for Information Strategy.Information Strategy is horizontal and foundational in nature (as is Information management in execution). To make it real, it needs to be a supporting cast to a key business outcome, event, performance target and, also needs to be instrumental in monitoring and managing towards that target.

  4. it’s impossible not to reach out and say thank you (like I did with Katherine after I found Postpartum Progress). And when I get those emails it affirms that it’s okay to write about these things, which is

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

*