Pyöräilyä alamäkeen – Viikon kuva #68

Pyöräily Kivikko - Juho Koivikko

Lumet vaihtuvat väistämättä soraan ja asfalttiin, eli kesä on vihdoin täällä!

Kirjoittelin vajaa vuosi sitten pienen artikkelin alamäkipyöräilystä Lapissa, jossa pohdiskelin Ounasvaaran (Rovaniemi) hyödyntämättömiä mahdollisuuksia rinteillään. Tänä kesänä tilanne on toinen, kun keskus on panostanut lajiin ja rakentanut muutamia mielenkiintoisen näköisiä linjoja alamäkeen. Ounasvaaran sivustolla oleva mainos kertoo Ounasvaara Downhill Bike Parkin avautuvan 18.6.2011 ja pieni Googletus paljastaa vuoden mittaisen kehitysprojektin, jolle on myönnetty rahoitusta ainakin EAKR -hankkeen muodossa. Mielenkiinnolla odotan projektin tuloksia ja onnistuessaanhan tämä saattaa johtaa jopa kesälipun hankintaan Ounasvaaran rinteille!

Viikon kuvassa Juho Koivikko Helsingin Kivikossa.
Lisää pyöräkuvia: kahden salaman setup

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

*