Kuvapintaa – Viikon kuva #75

Kesäisiä pintamateriaaleja Lapin luonnossa

Pintojen valokuvaaminen on helppo ja mukava lähestymistapa erilaisiin kuvausaiheisiin. Vaikka yksittäinen kuva ei itsessään kerro paljoa, voidaan niitä yhdistelemällä antaa katsojalle mahdollisuus oman tarinan luomiseen. Parhaiten kuvapinnat toimivat osana kuvareportaasia tai tapahtumakuvausta ja kuvaan itse näitä usein, vaikka lopullista käyttötarkoitusta ei olisikaan tiedossa.

6 thoughts on “Kuvapintaa – Viikon kuva #75

  1. Pf6r, kiitos. `w Nyt voisi taas paltaa re4psime4e4n kun on taas valoa. Kameran kanssa on tosin ve4he4n e4rsytte4ve4 ke4velle4 kun tulee koko ajan vaan vahdattua kuvattavaa eike4 nautittua ulkoilmasta. :T

  2. Umm… this is probably not the place to sak this, I've already sent two messages to the support team, but I've recieved no response. I have a video I want to upload, but I can't because I can't get a confirmation e-mail – 10 hours have passed and nothing yet. Can I perhaps e-mail someone to manually confirm my account or something?

  3. I agree about dodge ball. The thought of balls flying at me with the throwers intending to *hit* me was very stressful. And heaven forbid you do well, then you're stuck in the chaos 'till the bitter end![]

  4. ”as for commenting on the post – well. what does it have to do with Hitchens? don’t you have another blog where you can post the non- hitch stuff?”Cole is not saying anything new, neither is Bush in his speech, it’s a waste of a column. Have no idea why you linked to it. What do you think is the core of it anyway?

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

*