Syksyinen Lappi – Viikon kuva #79

Syksyinen Lappi - Vikaköngäs, Rovaniemi

Viime viikon kuvan mennessä taiteiluksi, lienet syytä palata raiteille oikean vuodenajan ja Lappimaiseman myötä(?). ”Kuva-arvoituksia” tulee myöhemmin lisää ja vastauksia kysymykseen voi lukea ko. kuvan kommenteista.

Kuluvan viikon sääennuste näyttää mukavasti viisi päivää vesisadetta ja ohjelmassa tietenkin muutamat kuvaukset. Todellisuudessa vesisade on luultavasti haastavinta kaluston ja oman mukavuusalueen suhteen. Kun tästä päästään yli, tarjolla on pehmeää valoa tai kenties dramaattista ja vauhdikasta taustaa kuvauskohteille. Sopeutuminen lienet yksi tärkeimmistä avainsanoista valokuvaajan työssä…

Viikon kuvassa syksyisen ”harmaata” suo maisemaa Rovaniemen Vikakönkäältä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

*