Lappikuva.fi Facebookissa

Ok, eli Lappikuva löytyy nyt myös Facebookista.

Facebook sivujen hyödyntäminen on odottanut järkevän käyttötarkoituksen löytymistä, koska haluan kanavan tuovan lisäarvoa olemassa olevalle, eikä toimia pelkästään Lappikuva.fi sivuston äänitorvena. Toki Facebook sivu toimii suorana linkkinä Lappikuva.fi sivuston päivityksille, mutta siinä julkaistaan myös sisältöä, jota muualta ei löydy.

Miksi tykätä Lappikuva.fi Facebook sivusta:
– enemmän kuvia
– sisältöä, jota lappikuva.fi verkkosivustolla ei julkaista
– linkki uusista blogipäivityksistä välittömästi
– kiinnostavia linkkejä muualle maailmaan
– mahdollisuus arvostella, kommentoida, jakaa ja tykätä

Ensimmäisenä Facebook julkaisuna löydät ”Japani | Ihmemaa” kuvagallerian Lappikuvan seinältä. Galleria sisältää tällä hetkellä kuvia reissun ensimmäiseltä neljältä päivältä ja se täydentyy matkan edetessä seuraavan kahden viikon aikana.

Tykkää ja seuraa mitä matkalla tapahtuu:  Lappikuva.fi Facebook sivu

Lappikuva-Japani-Facebook

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

*