Uusi ilme & uusi kuvakoko!


Lappikuva.fi verkkosivustolla on otettu käyttöön uusi visuaalinen ilme! Tämä tarkoittaa käytännössä sitä, että sivuston kuori on vaihtunut, mutta aiemmat artikkelit ovat edelleen tallessa ja luettavissa. Uusi ilme tuo tullessaan myös uusia osioita, joista tärkeimpänä esiteltävät kuvauspalvelut sekä työnäytteet. Myös sivustolla käytetty kuvakoko kasvaa ja tämän myötä kuvista pyritään saamaan enemmän irti.

Ei ole valmista, ehei!

Tällä hetkellä sivustolla on valtava määrä harmaita neliöitä sekä tekstejä, jotka eivät vie eteenpäin. Nämä kertovat tarjottavista kuvauspalveluista ja vaihtuvat yksitellen värilliseksi, jolloin kyseinen osio saa sisältönsä. Käytännössä jokainen osio muodostaa alasivunsa, joka avaa palvelun sisältöä tekstein sekä kuvanäyttein. Parhaiten pysyt menossa mukana seuramaalla Lappikuvaa Facebook sivujen välityksellä.

Ja ne virheet…

Askel uutteen tuo tulessaan odottamatonta. Sivuston ulkoasua sekä toimintoja viilataan sitä mukaa kun ongelmia ilmenee. Erityisen mahtavaa olisi se, jos kerrot näistä ongelmista meille. Tykkää painikkeella voit antaa kylmän rauhallisesti hyväksyvän mielipiteesi, kun taas eriävät mielipiteet toiminnoista voidaan kirjoittaa kommentit osioon, jossa puolustelemme valintojamme kynsin ja hampain!

Wow – nyt jo uutta sisältöä. Lappikuva Portfolio 2012!

2012 portfolio tarkoittaa sitä, että samoihin kansiin on kerätty kattavasti joitain työnäytteitä aiemmilta vuosilta. Tämä on vain raapaisu pintaan, jolla havainnollistamme valokuvan käyttötarkoituksia ja laajaa toimikenttäämme. Julkaisu on selattava ja ainakaan Apple iPhonen ystävät eivät pääse nauttimaan siitä vielä (se kuoleva kirottu Flash…) Muutaman päivän sisällä sama kuvasetti tarjoillaan kuitenkin myös muissa kanavissa, joten ei hätää.

EDIT 29.8.2012 Lappikuva Portfolio 2012 Flashia tukemattomille laitteille katsottavissa täältä!

Ainiin. Tästäkin saa kertoa mielipiteensä!

5 thoughts on “Uusi ilme & uusi kuvakoko!

  1. Thanks for the sensible critique. Me &amp my neighbor were just preparing to do a little research about this. We got a grab a book from our area library but I think I learned more clear from this post. I am very glad to see such wonderful info being shared freely out there. edfcfkckegkd

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

*