Relate to it valokuvanäyttely

Relate to it valokuvanäyttely kahvila Kauppayhtiö

Seuraavan kolmen viikon aikana on hyvä mahdollisuus piipahtaa valokuvanäyttelyssä Rovaniemellä kahvila Kauppayhtiössä. Kyseessä on neljän valokuvaajan yhteisnäyttely, jonka kuvat sijoittuva Antti Autin Relate to it -elokuvan ympärille.

Kuvat ovat lumilautailu aiheisia ja niissä laskevat Antti Autti, Miikka Hast, Joel Lahti sekä after ski -legenda Jiippari. Kuvat on otettu Kanadassa, Norjassa, Sveitsissä, Japanissa ja Rovaniemen Ounasvaaralla. Näyttelyn kuvat ripustettiin esille tänään ja näyttely on nähtävissä 17.11.2012 saakka!

Kauppayhtiö valokuvanäyttely Relate to it Antti Autti

Relate to it
Photography exhibition with Antti Autti & friends
Kahvila Kauppayhtiö 27.10.- 17.11.2012
Jani Kärppä, Teemu Lahtinen, Matti Ollila & Joonas Mikola
Valtakatu 24, Rovaniemi

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

*