Julkaisuja – Ounasvaara, Slammer 4/2012

Rovaniemi Jätkänkynttilä Ounasvaara

Ounasvaaran Hiihtokeskus sijaitsee Lapin pääkaupungissa Rovaniemellä ja on Suomen suurin kaupunkikeskus. Näillä faktoilla puhuttaessa keskuksella ei tulisi juurikaan olla ongelmia vierailijoiden haalimisessa saati toivottujen palveluiden tarjoamisessa, mutta asiat vain eivät aina ole niin yksioikoisia.

Lumilautalehti Slammer pureutuu Ounasvaaran nykyhetkeen sekä tulevaisuuteen kattavan artikkelin myötä. Kuvapuolella Lappikuvan ruutuja niin Ounasvaaralta kuin Ounasvaaran lähiympäristöstäkin. Kuvissa mukana mm. lumilautailijat Hans Kestilä sekä Matti Ollilla.

Ounasvaara Matti Ollila Rovaniemi

Ounasvaaran Hiihtokeskus, Rovaniemi

Hans Kestilä - Ounasvaaran Hiihtokeskus

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

*