Miten meni 2013

Postadsfjellet-Tamok-Norway

Vuotta 2013 voisi kuvailla helposti sanalla nopea. Samaan aikaan se oli kuitenkin ajattelemisen ja järkeistämisen vuosi. Uusia hienoja projekteja on vireillä ja keskeneräisissä edetään. Kokonaiskuva selkeytyy ja tavoitteet lähestyvät.

Yrityksen kannalta vuosi oli paras tähänastisista. Erityisen lohdullista on kuvausten lisääntyminen ja erityisesti oikean tyyppisten kuvausten lisääntyminen. Iso kiitos tästä tietenkin niille yrityksille, jotka olivat valmiita uudistumaan ja kokeilemaan tarkoituksenmukaisempaa ajattelumallia.

Lumilautailu ja ulkoilmaelämä ovat edelleen toiminnan selkäranka. Menneellä kaudella avautui uusia ovia myös tähän maailmaan ja kansainvälisissä julkaisuissa on nähtävillä enemmän kuvia kuin koskaan aiemmin. Koska laskukuvaukset ovat yhden ihmisen käsialaa, löytyy niille jatkossa myös laajempi jakelukanava osoitteesta: www.janikarppa.com. Toki muutamia nostoja tulee näkyville myös Lappikuvan puolelle, mutta suuntautuminen yritys- ja erikoiskuvauksiin tulee saamaan suuremman näkyvyyden.

Mitäpä sitten ensi vuonna? Toimintaa kohdennetaan entisestään yritysmaailmaan. Ensimmäistä yhteistyökumppania sekä asiakasta pitkäjänteiseen yritysviestintäprojektiin etsitään ja tietenkin muutamia ulkomaankuvauksia on merkittynä kalenteriin. Näiden pohjalta on hyvä ponnistaa tulevaan ja toivottaa suotuisaa vuotta 2014.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

*